Vindt u het leuk om uw gasten heerlijke bijzondere hapjes voor te schotelen? Of wilt u graag wat anders neerzetten dan het traditionele toastje en bordje kaas en worst ? Kom dan naar deze verrassende workshop Amuse maken.
Vrij vertaald betekend amuse “mondpleziertje”. Dat zal u zeker tijdens deze culinaire kookworkshop ervaren. We maken allemaal kleine hapjes. Maar met de vele hapjes die we bereiden is elke maag te vullen. De amuseworkshop leent zich dan ook uitstekend als vervanging van het diner. Na de workshop kunt u gezamenlijk genieten van al het lekkers dat u gemaakt heeft.
Carpaccio van langoustine
Oppendoeser aardappeltje met piccalilly espuma
Hollandse garnaal met appel en venkel
#
Zoet zure pompoen velouté
Tiger gamba met soja en bulgur
Lamsrib met ras el hanout
#
Eend met witlof en kaneel
Risotto met Parmaham
Zeebaars met wortelzalm
#
Tosti van krentenweger en rijpe brie
Chocolade en framboos
Mascarpone amandel en framboos
Informatie over de Amuse kookworkshop
Duur: ± 4 uur