Klassieke Franse gerechten zoals in de beste Bistro’s van Parijs
Onze kookworkshop Frans richt zich op een aantal klassiekers uit het meest culinaire land ter wereld, met respect voor de traditionele bereidingswijzen. Uiteraard behandelen we ook een aantal essentiële kook- en snijtechnieken, maar de focus ligt voornamelijk op de gerechten. Steak tartaar, uiensoep, tarte tatin. Hoe maak je Hollandaise saus? Of Bearnaise; en wat is het verschil? De lijst van bekende favorieten is eindeloos! Deze kookworkshop Frans biedt een leuk inzicht op de Franse keuken. Kortom, je leert koken als een god in Frankrijk!
Voorbeeldmenu
Steak tartaar met gepocheerd kwartelei en remouladesaus
#
Uiensoep met croutons
#
Tournedos Rossini met Pommes de Pont neuf, getourneerde groenten, truffel-Madeirasaus
#
Tarte tatin met roomijs palmhart
Informatie over de Frans Klassieke kookworkshop
Duur: ± 4 uur
Vanaf 15 personen