Aanbod

Workshops

Koken in groepsverband, maar dan onder begeleiding van een professional in een ruim opgezette keuken? Die van alle gemakken en professionele apparatuur is voorzien? In onze kookstudio is dit mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.

Private Dining

Heb je wat te vieren? Of houd je er gewoon van om heerlijk bourgondisch te genieten van culinaire hoogstandjes met bijpassende wijnen op een exclusieve locatie? Bij De Hengstheuvel is dit mogelijk, zowel binnen als buiten in onze idyllische tuin. 

Trouwen

Hebben jullie besloten elkaar het ja-woord te willen gaan geven? Dit onvergetelijke moment kunnen jullie ook bij De Hengstheuvel beleven. Wij beschikken over de ruimte om grote gezelschappen te kunnen ontvangen én ontzorgen, waarbij onze tuin kan dienen als prachtig decor voor een nog mooiere dag.

Kookclub

Wil jij graag koken in clubverband? Bij De Hengstheuvel zijn meerdere groepen actief van plusminus 20 hobby-koks. Zij koken één keer per maand op een vaste avond onder leiding van onze professionele chefs. Samen wordt er een vijfgangendiner op tafel gezet. 

Bedrijfsuitjes

Hebben jullie zakelijk wat te vieren? Of is het weer bijna tijd voor de jaarlijkse Kerst- of zomerborrel in combinatie met een leuke teamactiviteit met alle collega’s? Bij De Hengstheuvel zijn er tal van mogelijkheden voor groepen vanaf 15 personen. 

Groepsuitjes

Willen jullie een familiedag organiseren? Of staat er weer een vriendenweekend op de planning? Voor de échte bourgondiërs en culinaire genieters is een workshop of geheel verzorgde dag bij De Hengstheuvel een ideale invulling. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Uitvaart

Hebben jullie helaas afscheid moeten nemen van een dierbaar persoon uit jullie leven? Na de uitvaart is het prettig op een rustgevende locatie te zijn, waar jullie volledig worden ontzorgd. Zo kan er met alle aanwezigen ook echt bij dit moment worden stilgestaan. 

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Tot snel!