Groepsuitjes

Willen jullie een familiedag organiseren? Of staat er weer een vriendenweekend op de planning? Voor de échte bourgondiërs en culinaire genieters is een workshop of geheel verzorgde dag bij De Hengstheuvel een ideale invulling. Dankzij onze ruime locatie, zijn wij nooit afhankelijk van het weer en kunnen we zowel binnen als buiten gebruik maken van alle voorzieningen. 

Zo beschikken we binnen over twee ruime keukens waar we met z’n allen lekker aan de slag kunnen om een heerlijk diner te bereiden. Maar ook buiten hebben we hiervoor mogelijkheden om dit bijvoorbeeld op onze barbecues te doen onder ons overdekte terras. De mogelijkheden zijn eindeloos en dus nodigen wij je graag uit om hier samen over in gesprek te gaan!

Afspraak maken?

Wil jij een afspraak met ons maken om de mogelijkheden te bespreken? Dat lijkt ons heel erg leuk. Laat hier je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Daarbij zouden we het al fijn vinden om jullie gewenste datum te weten, zodat wij dit al in onze agenda kunnen controleren.

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Tot snel!