Private Dining

Heb je wat te vieren? Of houd je er gewoon van om in een select gezelschap bourgondisch te genieten? Tijdens een private dining zorgen wij voor culinaire hoogstandjes met bijpassende wijnen op een exclusieve locatie. De Hengstheuvel biedt voldoende ruimte om gezelschappen te kunnen ontvangen tot wel 50 personen. Onze chefs zullen jou en je gasten volledig ontzorgen van een in overleg samengesteld menu.

Onze zeer ruime locatie beschikt over fijne, lichte binnenruimtes en een heerlijke tuin met overdekt terras. De locatie is dus van alle gemakken voorzien om er een heerlijke middag en/of avond van te maken, waarbij je niets tekort zult komen. En heb je nou speciale wensen qua aankleding of diner? Geen probleem! Wij zijn flexibel en denken graag met jou mee om er een perfecte dag van te maken. Waar wacht je nog op?

Afspraak maken?

Wil jij een afspraak met ons maken om de mogelijkheden te bespreken? Dat lijkt ons heel erg leuk. Uiteraard kan dat fysiek, maar ook telefonisch. Laat hier je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Daarbij zouden we het al fijn vinden om de gewenste datum te weten, zodat wij dit al in onze agenda kunnen controleren.

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Tot snel!