Kookclub

Wil jij graag koken in clubverband? Dat snappen wij als geen ander, want dat is ook gewoon heerlijk om te doen. Op het moment zijn bij De Hengstheuvel meerdere groepen actief van plusminus 20 hobby-koks. Zij koken één keer per maand op een vaste avond, waarbij er in de maanden juli en augustus wegens vakanties niet wordt gekookt. Het menu wisselt daarbij iedere maand en bestaat standaard uit vijf gangen. De groepen staan altijd onder leiding van een chefkok.

Deze chefkok wordt zo nu en dan van ondersteuning voorzien in de vorm van een sous-chef. Net zoals in een professionele keuken, verdeelt de chefkok de taken onder de aanwezige hobby-koks. Afhankelijk van de bezetting, bereiden twee tot vier koks één gerecht, waarbij de professionals regelmatig adviezen en aanwijzingen geven. Zowel gericht op presentatie, als op smaak. Met als gezamenlijk doel: een ontspannende avond in goed gezelschap met heerlijk eten en drinken.

Afspraak maken?

Wil je meer te weten komen over onze kookclubs en daar graag een afspraak voor maken? Dat lijkt ons heel erg leuk. Uiteraard kan dat fysiek, maar ook telefonisch. Laat hier je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om het verder kort te sluiten en af te spreken. 

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Tot snel!