Bedrijfsuitjes

Hebben jullie zakelijk wat te vieren? Staat het jaarlijkse personeelsfeest op de planning? Of is het bijna tijd voor de Kerst- of zomerborrel in combinatie met een leuke teamactiviteit met alle collega’s samen? Bij De Hengstheuvel zijn er tal van mogelijkheden voor groepen vanaf 15 personen. Zo kunnen we een workshop organiseren, waarbij we ook de relatief grotere bedrijven tot plusminus 50 personeelsleden van een mooi bedrijfsuitje kunnen voorzien. 

Het is namelijk ook mogelijk alle aanwezigen onder te verdelen in kleinere groepen. Zo heeft iedere groep de verantwoordelijkheid over één gerecht uit het menu. Met alles erop en eraan: het koken, het opmaken van de borden, het uitserveren en het minst leuke deel: het opruimen. Bij De Hengstheuvel zijn de mogelijkheden eindeloos en gaan we graag met jullie in gesprek over de wensen. Zo zullen we in samenspraak tot de perfecte invulling komen van jullie moment samen. 

Afspraak maken?

Wil jij een afspraak met ons maken om de mogelijkheden te bespreken? Dat lijkt ons heel erg leuk. Laat hier je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Daarbij zouden we het al fijn vinden om jullie gewenste datum te weten, zodat wij dit al in onze agenda kunnen controleren.

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Tot snel!