Uitvaart

Hebben jullie onlangs helaas afscheid moeten nemen van een dierbaar persoon uit jullie leven? Na een uitvaart is het altijd prettig op een rustgevende locatie te zijn. Een locatie waar jullie volledig worden ontzorgd, samen met familie en vrienden. Ondanks de zeer verdrietige situatie, kan dat toch nog tot mooie momenten leiden waar later met een positief gevoel op kan worden teruggekeken. Hoe onwaarschijnlijk dat op dit moment misschien ook kan klinken. 

Wij van De Hengstheuvel willen die rustgevende locatie graag bieden, waar eenieder wordt ontzorgd. Op die manier kan er tezamen worden teruggekeken op de momenten die eerder die dag hebben plaatsgevonden, onder het genot van een hapje en een drankje. Zo kan er met alle aanwezigen ook echt bij dit moment worden stilgestaan, met een lach en een traan. Als jullie benieuwd zijn naar de mogelijkheden, dan staan wij graag voor jullie klaar dit nader toe te lichten. 

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden? Laat hier je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook telefonisch contact met ons opnemen. Voor onze contactgegevens verwijzen wij je graag door naar onze contactpagina

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Tot snel!