Trouwen

Hebben jullie besloten elkaar het ja-woord te willen gaan geven? Allereerst van harte gefeliciteerd. Wat ontzettend leuk! Wij vinden het nóg leuker dat jullie je momenteel aan het oriënteren zijn op mogelijke locaties en daarvoor op onze website terecht zijn gekomen. Deze onvergetelijke dag kunnen jullie perfect bij De Hengstheuvel beleven. Wij beschikken over ideale ruimtes om grote gezelschappen te kunnen ontvangen. Dat kan binnen, of buiten in onze heerlijke tuin. 

Naast de locatie, beschikken wij ook over professionele koks die voor culinaire hoogstandjes kunnen zorgen. Met bijpassende dranken. Of het nu om een drie-, vier-, of vijfgangenmenu gaat. Wij zijn flexibel en denken graag met jullie mee om er een fantastische dag van te maken. Het is jullie dag en dus is het ook belangrijk dat deze past bij jullie wensen. Daarom gaan we graag met jullie in gesprek om deze wensen te bespreken en te bekijken wat wij hierin voor jullie kunnen betekenen. 

Afspraak maken?

Willen jullie een afspraak met ons maken om de mogelijkheden te bespreken? Dat lijkt ons heel erg leuk. Laat hier jullie gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jullie op. Daarbij zouden we het al fijn vinden om jullie gewenste trouwdatum te weten, zodat wij dit al in onze agenda kunnen controleren.

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Tot snel!