Workshops

Ben jij op zoek naar een toffe workshop? Dan is het koken in groepsverband bij De Hengstheuvel de perfecte keuze. In onze professionele keuken kunnen grote groepen terecht die samen een culinair hoogstandje op tafel willen zetten. Dit hoeven jullie natuurlijk niet volledig zelf te bedenken én te maken. Onze ervaren chefs zullen een mooi menu voorbereiden. Een vier-, vijf- of zesgangenmenu; het kan allemaal. Vervolgens zullen zij jullie in de keuken begeleiden.

Het menu kan overigens ook in samenspraak worden bepaald. Van klassiek Frans tot sushi, van BBQ tot Italiaans en van sushi tot amuses. Bij De Hengstheuvel kan het allemaal. Onze keukens zijn er zelfs op ingericht dat er groepen van 20 personen of meer terecht kunnen, zonder dat we elkaar continu in de weg lopen. Bij interesse zouden we je dan ook willen vragen contact met ons op te nemen, zodat we aan de hand van jullie wensen tot een passend voorstel kunnen komen. 

Afspraak maken?

Wil jij een afspraak met ons maken om de mogelijkheden te bespreken? Dat lijkt ons heel erg leuk. Uiteraard kan dat fysiek, maar ook telefonisch. Laat hier je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Daarbij zouden we het al fijn vinden om de gewenste datum te weten, zodat wij dit al in onze agenda kunnen controleren.

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Tot snel!